Haku kesätyöntekijäksi 2020

Pähkinähoito Oy on alueen suurin kiinteistöalan toimija. Tavoitteenamme on olla myös paras ja luotettavin. Tarjoamme kesätöiden muodossa myös sinulle mahdollisuutta osallistua toimintaamme. Samalla oletamme sinun myös vastaavan tähän haasteeseen. Lue alla olevat ohjeet huolella läpi.

Työtehtävät

Kesätyöntekijöiden työtehtävät sisältävät Pähkinähoito Oy:n ulkoaluehuollon piirissä olevien asunto-osakeyhtiöiden sekä kiinteistöjen ulko-, piha- ja nurmialueiden hoitoa sekä muita nuorille työntekijöille soveltuvia työtehtäviä. Pääosin työskentelemme Pähkinärinteessä. Kuitenkin niin sanottuja ”etäkohteita” on lukuisia.  Kesäkaudella kesätyötekijöidemme vastuulla ulkoalueiden huollossa on noin 60 erilaista kiinteistöä.

Työskentely Pähkinähoidossa on asiakaspalvelutehtävä ja vaatii jokaiselta työntekijältä vastuullista ja iloista asennetta annettuihin tehtäviin. Työskentely on hyvin itsenäistä ja työn jälki näkyy heti asiakkaille.

Mitä haemme

Ennen työsuhteen alkamista (1.6.2020) sinun tulee olla täyttänyt 16 vuotta. Työsuojelumääräysten vuoksi emme voi palkata alle 16 vuotiaita nuoria.

Ensimmäiset kesätyöntekijät (2-3 henkeä) pyrimme palkkaamaan jo toukokuun puolivälissä. Työntekijätarpeemme ulottuu, kesän kasvukauden mukaan, jopa syyskuulle saakka. Töiden jatkuvuuden vuoksi pyrimme valitsemaan noin puolet hakijoista aiempien vuosien ”konkareista”.

Normaali työviikko sisältää kolmekymmentä (30) työtuntia.

Maanantaina                        0730 – 1600

Tiistaina                               0730 – 1600

Keskiviikkona                       0730 – 1600

Torstaina                             0730 – 1400

Muut työnhakuun vaikuttavat seikat

Pähkinähoidossa ymmärrämme, että olet nuori koululainen tai opiskelija. Ehkä tarvitset kesken työjakson muutaman päivän vapaata pääsykokeisiin tai muihin tulevaa elämää varten valmistavia asioita varten. Tarvittaessa joustamme siinä hieman, mutta vastavuoroisesti edellytämme ehdottomasti, että kerrot tiedossasi olevista poissaoloista jo hakemuksessasi, etkä vasta ollessasi töissä kesken kiivainta työrupeamaa. Päivän tai parin poissaolot kesällä eivät ole este työnsaannille. Oletamme myös, että ymmärrät tulevasi vastuulliseen, lakien ja asetusten määrittelemään työsuhteeseen, etkä vain ”kesätöihin”.

Hakeminen kesätöihin

Kesätöiden hakuaika on 1.2. – 8.3.2020.  Tarvittaessa määräaikaa voidaan jatkaa, mutta lopullisen määräajan päättymisen jälkeen emme voi enää ottaa hakemuksia vastaan.

Ole ystävällinen ja toimi seuraavasti:

  1. täytä jäljempänä olevan hakemuslomakkeen kohdat täydellisesti (myös osoitetiedot)
  1. mainitse lisätiedoissa mahdolliset tiedossasi olevat poissaolot työsuhteen aikana
  2. laita sähköpostin otsikoksi ” Sukunimesi _työhakemus ”
  3. lähetä hakemussivu osoitteeseen    pertti.kaivonen@pahkinahoito.fi
  4. saat vastauksen muutaman päivän sisällä, kuitenkin heti, kun hakemuksesi on luettu ja käsitelty

Voit tietysti myös tuoda hakemuksen täytettynä toimistomme asiakaspalveluun ”Ärrävaaraan” Koivuvaarankuja 2:een. Emme tarvitse muita ”suosituksia”. Itse huolella täytetty hakulomake riittää.

Valintatuloksen pyrimme ilmoittamaan kaikille hakijoille viimeistään 1.4.2020 mennessä.

Töihin valmistautuminen

Jos sinut valitaan töihin, saat samassa ilmoituksessa tiedon työvaatteiden sovituksesta. Jokaisen kesätöihin valitun on käytävä ilmoitettujen päivien aikana Pähkinähoidon toimistolla sovittamassa itselleen sopivat työvaatteet ja turvakengät. Asusteet tilataan tämän jälkeen kootusti vuokrapalvelusta. Vaatteiden toimitusaika on noin 3 – 4 viikkoa. Ilman suojavaatetusta et voi tehdä töitä.

Edellä mainitun lisäksi kesätöihin valitut saavat postissa tai sähköpostissa työvälineisiin sekä -menetelmiin liittyvän työturvallisuus- sekä työlaiteohjeistuksen. Kyseinen ohje tulee lukea huolella läpi ennen ensimmäistä työpäivää. Koulutuspäivän kuluessa joudut allekirjoittamaan kirjallisen vakuutuksen, että olet ennakkoon lukenut kyseisen asiakirjan. Toimenpide liittyy työhön opastuksen työturvallisuusmääräyksiin.

Tämän postin yhteydessä saat myös tarvittaessa lisäinfoa muista, työn aloittamiseen liittyvistä seikoista.

Ensimmäinen työpäivä

Kesäkuun alussa aloittaville ensimmäinen työ- ja koulutuspäivä alkaa maanantaina 1.6.2020 kello 8.00 Pähkinähoidon huoltohallilla. Osoite on Pähkinärinteentie 41. Pähkinärinteen taksiasema on juuri hallin oven edessä, Pähkinänsärkijän varrella. Kaikkien kesäkuun alussa tai myöhemmin aloittavien kesätyöntekijöiden on osallistuttava kyseiseen koulutuspäivään. Ole ajoissa paikalla.

Koulutuspäivään sisältyy käyttökoulutus työtehtävien edellyttämiin koneisiin ja laitteisiin. Tämän lisäksi käydään läpi erilaiset työtavat sekä yleisiä turvallisuusasioita. Päivän kuluessa jaamme myös työvaatetuksen sekä muut turva- ja suojavälineet. Ilman kyseistä koulutusta työtä ei voi tehdä.

Niille työntekijöille, jotka aloittavat toukokuussa järjestetään koulutuspäivä aiemmin, erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Todennäköisesti 11.5.2020. Päivä tarkentuu kevään kuluessa ja siitä ilmoitetaan erikseen.

Terveisin

Pähkinähoito Oy

Täytä työhakemus huolellisesti. Se on avain kesätöihin.

Palautus 8.3.2020 mennessä: pertti.kaivonen@pahkinahoito.fi


Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää